contact
trouwen
music
wie zijn wij
bio
home

 

Medio 2011 hebben Annemarie en Raymond elkaar voor het eerst ontmoet op een jamsessie. Regelmatig werd er wel samen gemusiceerd, maar van een echte samenwerking was geen sprake, totdat Annemarie vroeg, of Raymond haar wou begeleiden tijdens een optreden in Nunspeet. Een drummer en bassist werden geregeld, om de band compleet te maken en het optreden was een groot succes, uitmondend in een grote jamsessie, met aldaar aanwezige muzikanten en "zangers" uit het publiek.

Grote plannen werden gemaakt, maar kwamen uiteindelijk niet van de grond. Tot het moment dat Annemarie uitgenodigd werd, om te komen zingen bij de Lokale Omroep Oldebroek (Loco Mediagroep). Raymond werd weer op het matje geroepen, om zingen met een cassettebandje te vermijden. Gekozen werd voor een zo klein mogelijke opstelling; alleen een akoestische gitaar. Raymond moest hierdoor voor het eerst z'n veilige omgeving achter de piano verlaten, om gitaar te gaan spelen. Iets wat hij al jaren, maar eigenlijk alleen thuis deed. Dit beviel zo goed, dat toen Raymond een bandje nodig had, om een plekje op een georganiseerd festival op te vullen, hij meteen Annemarie vroeg, om een paar nummers te doen.

Toen Annemarie gevraagd werd om een zomer lang, de muziek te verzorgen op een terras in Nunspeet werd besloten om het wat serieuzer aan te pakken. Een kleine P.A. werd aangekocht en er werden voldoende nummers ingestudeerd, om een avondvullend programma te kunnen bieden. De begeleiding wordt, afhankelijk van de grootte van het optreden, afgewisseld tussen piano en gitaar. Dit doen ze nu zo'n 25 tot 30 keer per jaar, op de meest uiteenlopende gelegenheden. De ene keer begeleiden ze een (kerst)diner of een barbecue, de andere keer staan ze in een dampende kroeg, of bij een trouwceremonie.

De laatste ontwikkeling is dat er een naam bedacht is, om het duo in 1 woord te kunnen omvatten, in plaats van verschillende variaties op "Annemarie en Raymond" te moeten doorstaan.

2resonate is geboren...